PENGALAMAN BEKERJA DI 5th FLOOR

Assalamualaikum semua..
Sihat tak hari ini? Aku masih lagi batuk2 ala hamster gitu..LOL~
Semalam seharian aku bekerja di 5th floor Menara Mesiniaga..

~Menara Mesiniaga 12 tingkat~

Aku ditugaskan untuk membantu Abang Rusdi and Kak Yatie..dua-dua nice! :)
Actually dah kali ke-2 aku jejak kaki kat department dorang tuh..tapi first time la masuk situ kena buat kerja kat situ, cuak gak aku..huhuhu..
Tapi nasib baik la Kak Yatie ajarkan dulu macam mana nak buat semua kerja tuh..
Tangan aku habis lenguh-lenguh and otak aku pun penat berfikir..Tangan lenguh sebab asyik kena tekan kalkulator je..Otak pula penat berfikir sebab ada tulisan-tulisan engineer yang sangat 'lawa' sampai aku susah nak baca..huhuhu..
Tapi aku tertarik dengan tulisan seorang engineer lelaki tuh..lupa dah nama dia apa..tapi tulisan dia memang cantik babe..kalah tulisan perempuan..^_^

Orang-orang dalam department tuh semuanya baik-baik and sempoi gila..
Buat lawak tak ingat dunia sampai aku yang tengah buat kerja pun boleh tergelak sekali an..hahaha..
Segala penat lelah aku dibayar dengan limau-limau and Ferrero Rocher pemberian Abang Rusdi dan Kak Yatie..Thanks! ^_^

9 comments:

  1. woo..
    besh2..
    selalu nampak menara ni..
    tapi xpenah masuk.
    :D

    ReplyDelete
  2. mari la masuk cni!sejuk beku taw duk cni..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. kene pegi beli baju panas dahulu.
    :D

    ReplyDelete
  4. beli untuk saye satu!keh3..

    ReplyDelete
  5. mau 1 je..?
    ingat kan nak beli 10 ke 20 tadi.
    hahaha

    ReplyDelete
  6. eh typo!
    sila belikan 7 untuk saye..tak nak 10 atau 20..tp nk 7 je ok..:)

    ReplyDelete
  7. Le truc, c'est que je viens de migrer vers Wordpress. Cependant, j'ai un certain nombre de personnes qui ont souscrit à mon flux de mon blog blogger. Que dois-je faire pour veiller à ce qu'ils reçoivent les mises à jour de mon blog Wordpress? . . Pour info, j'ai un compte feedburner ..

    ReplyDelete
  8. pakaian untuk praktikal dkt sni mcm mne yee??

    ReplyDelete


up