Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

by - January 02, 2011

Assalamualaikum semua..
Pagi-pagi ni sambil menghirup udara segar, tiba-tiba rasa nak join contest yang dianjurkan oleh Gayahspears.
Beliau anjurkan Pertandingan Template Tercantik.
Ok fine. Elyn tahu template Elyn tak cantik pun kan.
Tapi memandangkan Elyn baru je tukar template ni sempena meraikan Tahun Baru 2011, cewahh..ngahaha..Elyn nak jugak join contest ni. HAHA!
So korang kalau nak join jugak, boleh KLIK SINI. ^_^

banner contest template Domain Giveaway ♥ Pertandingan template tercantik...

1. Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com
2. Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar.
3.Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears
4. Tag kepada 3 orang kenalan blogger
5. Copy dan paste link entri korang kat entry ni ya...
6. Kontest tamat pada 26 Januari 2011

Hadiah :-
Pertama :- Domain
Kedua :- Domain
Ketiga :- Domain
Saguhati :- Domain

Sebarang pertanyaan boleh tanya di sini ataupun ym id_gayahspears@yahoo.com

Elyn nak tag 3 orang blogger untuk join pertandingan ni.
~Atynn
~Wawa Comell
~Aya

You May Also Like

2 7 Comments

  1. Salam knai~
    thnk join GA Gayah..
    sila semak nama ya...
    Gd luck taw...

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan juge! :)
    most welcome..mmg ske pn join GA nih..hehehe..
    tnx taw! ^_^

    ReplyDelete