RAGAM BILA DEMAM

Assalamualaikum semua..
Kali ni nak cakap pasal ragam bila demam pula..atau senang cakap perangai bila demam la..
Ada macam-macam karenah manusia bila dia sakit..
Ada minta itu..Ada minta ini..Ada yang tak minta-minta..Haa..Ini bagus..Ngahaha..
Aku nak cerita pasal karenah adik aku bila demam.
Actually hari Jumaat yang lepas aku balik Seremban sebab my sis and abang ipar nak pergi Pahang sebab ada urusan kerja..
So otw balik Seremban tu, my mom dah mesej suruh belikan adik McD Chicken Prosperity Burger..
Bukan yang medium punya..tapi yang large punya..Demand ok..huh!
Lenyap RM15 duit aku..huhuhu..
Tapi tak pe la..for the sake of my beloved brother kan..
Bukan selalu pun belanja dia..hehehe..

So setakat ni..selama aku demam tak de la pula minta benda yang bukan-bukan kan..
Sebab aku jarang demam..dah berapa lama kot tak demam..
Tapi kalau next time aku demam, aku nak minta iPhone 7 boleh? Mungkin time aku demam tu iPhone 7 dah keluar, so boleh la aku minta..ngahaha...

6 comments:

  1. wah!
    bagus la!!!
    kalau cmtue nk demam setiap hari!

    ReplyDelete
  2. omg..omg..kering kontang purse den kalau dapat adeq yang demam tiap2 ari..LOL~ HAHA!

    ReplyDelete
  3. huhu.. demam tak best..tapi yg prosperity tu...yummy!!

    ReplyDelete
  4. definitely la dear!HAHA!^_^

    ReplyDelete
  5. bagus la gtu.. i kalau demam lgsung xnk mkn ape2 smpai perut masuk angin =(

    ReplyDelete
  6. same la kite..ble demam tak de selera nk mkn..huhuhu..

    ReplyDelete


up