13 TANDA ANDA JATUH CINTA

Assalamualaikum semua..
Jom kita baca 13 tanda yang menunjukkan kamu telah jatuh cinta! ^_^


1. Anda tidak akan marah terlalu lama dan akan berusaha untuk mengawal kemarahan anda terhadapnya.

2. Anda akan sentiasa merindui dia.

3. Apabila berjalan dengan dia, anda akan berjalan dengan perlahan.

4. Anda akan tersipu-sipu malu apabila bersama dengannya.

5. Apabila anda berfikir tentang dirinya, jantung anda akan berdegup pantas.

6. Hanya dengan mendengar suaranya, anda akan tersenyum tanpa sebab.

7. Apabila anda melihat dia, anda tidak akan peduli orang di sekeliling anda. Anda cuma melihat dia seorang.

8. Anda akan mula mendengar lagu yang berirama balada.

9. Dia sentiasa di fikiran anda.

10. Anda akan sentiasa terhidu baunya.

11. Anda menyedari bahawa anda akan tersenyum apabila memikirkan tentang dirinya.

12. Anda akan lakukan apa sahaja untuk dirinya.

13. Apabila anda membaca ini, pada masa yang sama, ada seseorang di dalam fikiran anda.



Credit to Koleksi Tips Semanis Kurma

45 comments:

  1. oh baiklah..saye tak jatuh cinta..saye jatuh hati je :P

    ReplyDelete
  2. akk da byk kali jatuh hati..jatuh cinta belum lagi kot..keh3..

    ReplyDelete
  3. hah?! sye jtoh cnte ? biar btol . tp tk kot . *ego* . haha

    ReplyDelete
  4. <--- sengeh tanpa sebab hahaha :)

    ReplyDelete
  5. ahaaaa..

    suker yg no 13 uwh..

    hehe..

    0uh..

    sy ta jtuh cinta..

    sy jatuh bedebuk jer..

    hehe..^_^

    ReplyDelete
  6. >>shea
    eleh..xngaku la tuh....HAHA! ^_^

    ReplyDelete
  7. >>whitelover
    haa...haaa...ape mknenye tuh?kehkehkeh..:)

    ReplyDelete
  8. >>tulips
    jatuh bedebuk? omg.. kuat bunyinye tuh..mst sakit kan?HAHA! :)

    ReplyDelete
  9. hahahaaa..

    xde rr skit sgt..

    lbam tuh ad rr..

    woahaha..

    ReplyDelete
  10. >>tulips
    siap ade lebam lagi tuh..confirm la sakit kan..hihihihi..^_^

    ReplyDelete
  11. huhu...x jatuh cinta..jatuh suka kot..hehe :)

    ReplyDelete
  12. mcm pna lalui je ni..hukhuk

    ReplyDelete
  13. >>izyan
    jatuh suka lame2 boleh jadi jatuh cinta..ehek! :)

    ReplyDelete
  14. >>hakim
    wahhh..penah jatuh cinta yep..mesti bez kan?hehehe..:)

    ReplyDelete
  15. eyka da jtuh kot~
    lame da.xleh wtpe la =P

    ReplyDelete
  16. wooo... bile la nk rase..

    ReplyDelete
  17. rase mcm banyak lg jek...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur Torres pengkhianat Liverpool

    ReplyDelete
  18. alamak sy tgh jatuh cinta :((

    ReplyDelete
  19. sy x jatuh chenta tp sy jatuh tangga.LOL ^__^

    ReplyDelete
  20. ah.. the feeling of being in love.. :)

    ReplyDelete
  21. ada lagi 1 tanda..
    no. 14: Bg yg dah kawen, anda akan sentiasa terbayang akan kawen lg satu.. muahaha..

    err.. boleh ke tanda ke 14 ni tersenarai kat situ?..

    ReplyDelete
  22. >>eyka
    eh, eyka dah kawen ke belum ek? elyn konpius jap.hehehe..:)

    ReplyDelete
  23. >>afiq
    1 day t u akn rase..:)

    ReplyDelete
  24. >>blur
    opkos la..ni sebahagian jek..hehehe..

    ReplyDelete
  25. >>hayati
    eh, kenape sedih?patutnye happy la jatuh cinta kan?hehehe..:)

    ReplyDelete
  26. >>salfiza
    jatuh tangga?sakit ke sedap?hehehe..:)

    ReplyDelete
  27. >>bungaLily
    yup!sgt indah! :)

    ReplyDelete
  28. >>ken
    suka la tuh kan?hehehe..:)

    ReplyDelete
  29. >>suffian
    what?kawen lagi satu?nak kena nih!HAHA!:)

    ReplyDelete
  30. sy jatoh tangga!..hahahha..

    ReplyDelete
  31. >>darxniq
    eh ramai pulak yg jatuh tangga ye! haha..^_^

    ReplyDelete
  32. choki selalu tersengeh..kehkehkeh..^_^

    ReplyDelete
  33. hehehe...btl2 dh jatuh cinta nie...:)

    ReplyDelete
  34. betol3 :) i've fallen in love with him tapi die tak tawu -__-

    ReplyDelete
  35. @kira
    cepat la buat dy tau yg u ske dy!klu tak melepas taw!huhuhuhu..

    ReplyDelete
  36. Bila baca yg no.13... tetiba teringat awk lak.. emmm...

    ReplyDelete
  37. @Azmil Aziz
    elehhh..dan2 je kan..:P

    ReplyDelete
  38. Alamak... dia dh baca lak.. haha..

    Pergi mencari ubi keledek,
    Untuk dibuat goreng petang,
    ni xde makna nk bodek,
    just nk bgtaw apa yang dihati abang... :)

    ReplyDelete
  39. @Azmil Aziz

    Ubi keledek digoreng Dzailin,
    Terima kasih sebab teringat kat Lin..:)

    ReplyDelete
  40. Ubi keledek yang digoreng lin telah hangus,
    Hangus disebabkan apinya yang sangat besar,
    ALahai pantun manis dan sangat halus,
    Walupun isi pantunnya banyak tersasar..

    Baiklah cik lin yang bijaksana,
    Kerana pandai menjaga hati semua,
    Andai betul perkara 13 itu ada,
    perlukah sy meluahkannya pada dia??

    ReplyDelete
  41. Andai betul perkara 13 itu ada,
    Memang patut la abg luahkan pada si dia..

    ReplyDelete
  42. bagaimana hendak diluahkan pada dia,
    sedangkan dia sudah berpunya....

    ReplyDelete


up