27 FAKTA TENTANG DZAILIN DZULKAFLIE (ELYN)

Assalamualaikum semua..
Sesiapa yang nak kenal siapa sebenarnya penulis blog My Blog is My Amigo ni, boleh la baca entri ni ye..^_^

1) Seorang yang shopaholic.
2) Seorang yang suka warna merah hitam.
3) Seorang yang suka nombor 7.
4) Seorang yang ailurophobia.
5) Seorang yang suka akan horror/thriller/action movie.
6) Seorang yang takut buat salah tapi buat jugak.
7) Seorang yang suka membaca/mendengar cerita seram dan melihat sendiri tempat kejadian tersebut.
8) Seorang yang teringin nak gemuk.
9) Seorang yang tak boleh jauh dengan handphone.
10) Seorang yang gila dengan pelbagai coklat.
11) Seorang yang suka guna ASP.net untuk projek.
12) Seorang yang suka cakap "oh, budak itu so sweet.."
13) Seorang yang bowlingholic.
!4) Seorang yang makan lambat.
15) Seorang yang mandi lama.
16) Seorang yang suka bergambar.
17) Seorang yang susah nak decide nak makan apa bila ditanya.
18) Seorang yang suka berblog sampai ada 5 blog.
19) Seorang yang suka design.
20) Seorang yang suka menjerit.
21) Seorang yang tidak suka membawa beg yang berat.
22) Seorang yang peramah.
23) Seorang yang suka cakap "ce" di awal ayat macam "ce cakap..ce cakap.."
24) Seorang yang berasal dari Perak tetapi menetap di Negeri Sembilan dan belajar di Skudai
25) Seorang yang sensitif kadang-kadang.
26) Seorang yang susah nak ingat jalan.
27) Seorang yang tidak suka makan di gerai/restoran mamak.

8 comments:

  1. 27 fakta je ke?xckup tuh~
    sila ckupkn 50.hahaha~=P

    ailurophobia tuh pe diaaa? =.=

    ReplyDelete
  2. x larat dah nak taip..HAHA!
    ailurophobia tuh takut pada kucing! HIHI..^_^

    ReplyDelete
  3. meh ak komen sket:
    1) lol..ce ce tu mcm baru je lagi mu suke ckp..haha

    2) xske mkn kat gerai? lol..dhtu mkn dlm kolam r.hahaha

    3)ak pom ssh nk igt jalan.

    4)lol.

    ReplyDelete
  4. >>aming
    ak mmg dr dulu suke ckp ce..bkn sbb ak tgk cite hantu kak limah tu ok..:)

    ak bkn xske mkn kt gerai..gerai melayu ak layan je..gerai mamak je ak kureng sket..:)

    ReplyDelete
  5. ailurophobia cam airliur fobia...hehe

    ReplyDelete
  6. oic, suka bergambar tapi dlm blog ni tak byk gambar pun?

    ReplyDelete
  7. >>delarocha
    jarang letak dlm blog..hehehe..

    ReplyDelete


up