AKU BENCI MARK!

Assalamualaikum semua..
Aku cam bosan tahap gaban je hari ni.
Asik install uninstall Dreamweaver je. Dah hampir 77 kali dah. Ok ini tipu. Baru 3 4 kali.

Untuk pengetahuan semua, walaupun korang tak nak tahu pun, aku tetap nak bagitahu. Aku dah deactivate Facebook. Sebab apa? Suka-suka je. Aku tak ada mood nak berfacebook buat sementara waktu ni. Banyak sangat kot manusia yang annoying gila babeng terbabas dalam tu.

Facebook pun dah banyak melalaikan aku. Senang cerita aku benci Mark sebab wujudkan Facebook ni. Tiba-tiba Mark yang dipersalahkan. Tak pasal-pasal je kan. Padahal diri sendiri patut dipersalahkan. Siapa suruh buat account Facebook? Haaaa..kan dah jadi macam ni.

Sejak join Facebook, email aku sentiasa penuh. Walaupun dah setting, tapi ada jugak la notification Facebook yang masuk dalam tuh. Group yang ada dalam profile aku ada 7 group. Tapi yang betul-betul aku ask to join group cuma satu je iaitu Sahabat Blogger. Group ni paling aku sayang r sebab gempak gila manusia dalam group tuh. Mana tak gempak, semua bloger berkumpul dalam satu group kan. Semua peramah tahap gila babeng plak tuh. Memang terbaik ah!

6 lagi group yang aku ada tuh semuanya orang invite aku masuk dalam group tuh. Antaranya Bloggers CyberGroup, SCJ-rian, ex-KMNS, SPMM, Golden Rich Resource, and Golden Rich Supporter.
Bloggers CyberGroup dah makin senyap sunyi sepi je aku tengok. Mungkin sebab semua admin-admin group tuh busy. Termasuk la aku. Huhuhu..So group tuh jadi tempat untuk ping updated blog post je.

SCJ-rian group memang meriah la. Banyak benda yang dibincangkan di situ. Banyak juga benda yang dimengarutkan di situ. Tapi walaupun semua member group tuh adalah kawan-kawan aku, ada juga yang buat aku rasa..*ish..annoying gila kau..menyampah plak aku*. Nak cakap aku kejam? Cakap la..ada aku kesah? Ngahaha~

Ok. Group ex-KMNS pun best gak..Banyak benda yang dikongsikan di situ..Especially cerita pasal hantu makcik jual karipap. Yang ni aku yang post kat wall group tuh. Banyak juga dapat feedback dari dorang semua. Yela..kalau cakap pasal hantu, memang semua nak tahu kan. Sebab KMNS ni memang terkenal dengan Mistik Alam Hitam. Ngahaha~

SPMM ni group mencari keredhaan cinta illahi. Aku tak tahu macam mana aku boleh masuk dalam group ni. Siapa entah yang invite. Bagus memang bagus group ni tapi minta maaf la sebab secara jujurnya aku memang *kureng* sikit bab-bab gini..Nak kata aku teruk? Kata la..ada aku kesah? Sebab tu tak pernah sekali pun aku post something kat wall group tuh..Aku lebih suka berbincang bab-bab yang berkaitan agama ni secara depan-depan supaya aku boleh tengok reaksi orang yang sedang berkata-kata tu..Ngehehe~

Ok group Golden Rich Resource and Golden Rich Supporter tuh group bisnes emas. Dah nama pun Gold kan. Mesti la emas. So sesiapa yang rasa nak jual beli emas, boleh la join group tuh. Tak rugi punya la.

Kesimpulannya sekarang ni aku dah activate balik Facebook. Sebab aku nak publish entri ni dalam Facebook kan..so kena la activate Facebook balik kan..LOL!!!!
Dan mood aku sekarang happy sebab semua group secara automatiknye dah teremove dengan sendirinya akibat aku deactivate Facebook tadi..So sekarang aku boleh join group mana yang aku suka je dan jangan gatal-gatal nak invite aku untuk group yang aku tak minat ok..

Salam sayang dari aku kepada kamu..Ngahaha~ ^_^

26 comments:

  1. ko mmg..pasni deactivate blk~:D:D:D

    ReplyDelete
  2. hahaha.. deactivate kejap je ek.. ingat selamanya.haha

    ReplyDelete
  3. nape tak format window pc anda pastu buat kepada apple setiap kali? huahuahua~

    ReplyDelete
  4. camni lyn... bakar je facebook company tu.. bis citer.. mmg melalaikan pun.. hik3

    ReplyDelete
  5. ko bnci mark..aku bnci *uckerberg! hahaha

    ReplyDelete
  6. tersedak Mark kat amerika nunnnnn

    ReplyDelete
  7. biar mark tu mati terus pun xpe.. dia banyak constribute company profit to Israel.

    ReplyDelete
  8. haha..bella pon suka group member klas + SB yg len , ntah ape3...buat la emel khas untuk fb , bella pon ada 2 emel..dah tau dah sbb fb kompem beriban inbox..

    ReplyDelete
  9. @roroi
    baek lah...pasni aku deactivate balik selame 7 saat..hahaha..

    ReplyDelete
  10. @fiezah91
    oh selamenye itu nggak bisa lorh! hahahaha..

    ReplyDelete
  11. @cekelat pekat
    aku tak ok! huhuhu..

    ReplyDelete
  12. @syatoza
    kenape ssh sgt step tuh? hahahaha..

    ReplyDelete
  13. @dinsanek
    nk bakar cmne ek? ade care? hahaha..

    ReplyDelete
  14. @fakhrul1409
    klu digabungkan jd ape? hahahaha..

    ReplyDelete
  15. @delarocha
    xpe..biar dia tahu org Malaysia sntiase igt kt dy..hahaha..lol~

    ReplyDelete
  16. @dinsanek
    b4 dy mati tuh, seelok2nye pas la dlu fb ni kt org len yg xconstribute cmpny profit ke Israel..hehehe..

    ReplyDelete
  17. @bella nabila
    mmg ade 2 emel..tp xtau nape xske gne yg lg 1 emel tuh..hehehe..

    ReplyDelete
  18. @rastamat
    jgn jd pembunuh la mat..hehehe..

    ReplyDelete
  19. argghhh tak kire..
    mahuku cincang makhluk itu...

    ReplyDelete
  20. hehe... this y i dare myself not to open facebook for one months..tak lah sampai deactivate terus...so let see how the journey without facebook....

    ReplyDelete
  21. ops sorry...typo one month...

    ReplyDelete
  22. @rastamat
    sila..sila..jgn babitkan aku dah la..ngahaha..

    ReplyDelete
  23. @insan
    ok im waiting for u to activate ur fb again..LOL~

    ReplyDelete
  24. seriously..
    rite here rite now, i need to kill sumone!!!

    and its mark zookemberg..
    i need mark's head now!!!

    ReplyDelete


up