Apa yang Best Bercinta dengan Blogger

Assalamualaikum semua..
Jom join segmen Bro Framestone!
Credit to Eva. ^_^


1) Mempunyai minat yang sama iaitu blogging.
2) Boleh tahu updated life tentang si dia walaupun si dia jauh di mata tapi tetap dekat di blog..Ngahaha~
3) Kalau dia update entri pasal kita, hati kita mesti berbunga-bunga masa tu kan..Ngahaha~
4) Nak kahwin nanti senang..post je kat blog masing-masing..nanti geng-geng blogger tahu la..Ngahaha~
5) Time kenduri kahwin nanti mesti ramai yang datang sebab geng blogger si isteri lain..geng blogger si suami lain..nanti boleh la berkenalan antara geng-geng blogger kedua-dua belah pihak..haa..kan meriah gitu..Ngahaha~
6) Dah ada anak nanti, lahir-lahir je anak tu nanti terus boleh ajar dia blogging..sebab parents dia pun kaki blogging kan..Ngahaha~
7) Nanti boleh la cerita dekat anak tu sejarah percintaan antara blogger..Ngahaha~
8) InsyaAllah anak tu nanti akan ikut jejak langkah parents dia juga..bercinta dengan blogger..LOL~ 

Siapa nak join segmen ni, boleh la KLIK SINI. ^_^

15 comments:

  1. dah sampai ke anak cucu dah nie...

    ReplyDelete
  2. perancangan jangkan masa panjang yek

    ReplyDelete
  3. keburukan bercinta dengan blogger:

    1. asek selalu blogging sampai boleh terlupe kat buat mende lain.

    2. kalau dah buleh lupe mende lain, boleh jadi terlupe kat si die. kesian si die menanti msg nye tak di reply. bahaha.

    3. minat memang lah same. berblog. kalau dah kawen nanti masing2 sebok ngan blog sampai kurang komunikasi dengan keluarga. hahaha.

    4. kalau dah ade anak, ajar anak berblog nanti anak tak mahu belajar. asek2 blog. sek2 blog. turun result. nak marah anak pon tak buleh. dah mak bapak pon kaki blogging. bahaha.

    5. nanti kawen belanja banyak tok catering ngan khemah. dah kalau isteri follower 300, si suami pon 300. dah 600. nak jempot lagi relatives dan kengkawan lain, tak ke dah beribu tuh. banyak bajet weh. lalala~

    6. update life tak semestinye melalui blog. buleh jek nak calling2, sms2. tak pon gi jek jumpe teros. haaa! chat pon buleh. ym ade, skype ade, gtalk pon ade. ngehehe.

    7. sejarah percintaan berblogging kurang menarik la. tak romantik sebab asek2 dok post pasal si die. follower pon nanti boring. asek2 pasal awek/pakwe jek. baek aku wat post pasal diri aku sendiri. ngahahaha.

    8. kalau anak ikot jejak langkah mak ayah die kaki berblog, habeslah. banyak lagi perkara berfaedah buleh buat. hohoho.

    neh segmen aku sendiri.
    sebab aku tanak ikot segmen tuh aku buat segmen sendiri.
    hahahahaha.

    ReplyDelete
  4. nnti blog tu bleh wariskan kt anak2..heheh

    ReplyDelete
  5. @Bro
    ha..tu la yg terbaek! HAHA!

    ReplyDelete
  6. @Taufiq
    Aah..semestinya!hahaha!

    ReplyDelete
  7. @Syaza
    ape kate..ko copy balik komen ko ni n paste kan ke dlm n3 kt blog ko..br la de org len bc segmen ko ni beb..klu x, ak sorg je la yg bc..haha..

    ReplyDelete
  8. @Mr Kerro
    of course! waris yg paling berharga kot..pandai mr kerro ni kan..HAHA!

    ReplyDelete
  9. secarah percintaan 'cool blog' buleh???

    ReplyDelete
  10. nak cinta dgn blogger ble...pasal die pon org gak bukan beruang...tapi si blogger ble dah berkahwin...kurang2kan main blog pasal dalam perkahwinan yang penting adalah family...keserdehanaan adalag yang terbaik...

    ReplyDelete
  11. @insan
    yup! tepat skali! yg paling penting adlh family..nk berblog boleh, tapi jgn lupe tanggungjawab masing2..^_^

    ReplyDelete


up