HARI BAHAGIA BUAT CIK ABANG

Assalamualaikum semua..
Entri kali ini agak jiwang sikit ye..
Yang tak suka jiwang-jiwang sila lari cepat-cepat dari sini ok..Ngahaha..

Semalam merupakan hari bahagia buat cik abang aku..
Bukan abang kandung mahupun abang angkat ok..tapi abang yang ehem-ehem tu..Ngehehe..
Kalau tak paham, meh sini aku tampar laju-laju bagi paham..Ngahaha..

Kenapa pula dia bahagia? Sebab semalam first time kot aku belanja dia makan + tengok wayang..
Kalau setakat belanja makan kat kedai-kedai biasa ni memang pernah gak la sebelum ni..
Tapi semalam aku belanja dia kat Restoran yang memang best la..tu pun my parents yang suggest suruh belanja dia makan kat situ..Tempat tu memang tempat favorite my family makan besar la kan..Ngehehe..

No wonder la ramai gila orang makan kat situ..Tempat pun cantik menarik tertarik..Kebanyakannya yang makan kat situ datang dengan family la..Susah nak jumpa couple-couple makan kat situ..Jarang la..Semalam pun aku tak perasan ada ke tak couple lain selain aku dan cik abang yang makan kat situ..Huhuhu..

So bila tempat dah best, makanan pun mesti best kan, nak order pun mesti la yang best-best semuanya kan..dan semestinya harga pun best-best la kan..Ngahaha..
Aku tak berkira sangat la kalau nak belanja cik abang ni makan..Sebab selalu keluar dia je yang belanja aku..So kali ni biar aku yang belanja semuanya..Aku happy tengok dia happy..^_^


Semalam tengok wayang cerita The Mechanic. Agak best jugak la cerita tu..Tapi tak berapa feel tengok sebab aku lupa bawak spec..aigooo~
Tak apa..malam ni tengok cerita I Am Number Four plak..Dah siap beli dah tiket semalam..Excited nak tengok malam ni!!! Weeee~ Jangan lupa bawak spec sudah..^_^

16 comments:

  1. wee. jmpe cik abang upenye. sonok2. hee.

    ReplyDelete
  2. xpena lgy pi wayang ngn cik abg sye tau... jeless ~ hehe

    ReplyDelete
  3. @cik aish
    sweet kannnnn..hahaha..

    ReplyDelete
  4. @shaliza
    yep! memang sonok! hehehe..

    ReplyDelete
  5. @syaza
    sweet ye syaza..hehehe..

    ReplyDelete
  6. @dinsanek
    gelak plak die..hahaha..

    ReplyDelete
  7. @ka_my
    xpe2..nanti ade la tu..sabar k..hihihi..

    ReplyDelete
  8. this is surely happen before the "big gosip" kan...erm...i wonder if you still......

    ReplyDelete
  9. @insan
    before or after, it's still da same ok..i love my MR R only..^_^

    ReplyDelete
  10. @farhan
    mesti la best!hehe..^_^

    ReplyDelete
  11. bgus! mner tmpt uh! cam bunyi best! bgtau2 ! hehe!promte lah skit! ahahha!!

    kaki jiwang! hehe!

    ReplyDelete
  12. @such a mess
    restoran man tomyam sea food yg t'letak d jalan jelebu-pantai...^_^

    ReplyDelete


up