HARI TERAKHIR UNTUK MINGGU KE-6

Assalamualaikum semua..
Dalam sekelip mata je, dah 6 minggu aku menjalani latihan praktikal di Mesiniaga Berhad (MSB).
So, kali ini aku nak cerita tentang apa yang telah berlaku pada aku sepanjang hari terakhir minggu ke-6 ni.

~Dila dan aku~

1) 1st time tension buat projek sampai jerit-jerit. Huhuhu~
2) 1st time jadi imam kat surau MSB setelah 8 9 tahun aku tak jadi imam. Ngahaha~
3) 1st time main bowling di Summit dengan Dila, Zue dan Sue masa lunch time. Aku berbaju kurung plak tu. Ngahaha~

~Zue~

~Sue~

4) Pukul 4pm, aku lepak dengan Dila kat tempat swimming pool sambil makan-makan + cerita hantu sampai hujan secara tiba-tiba.
5) Lepak dalam G03 dengan budak-budak laki sambil main laptop dorang sebab malas nak masuk G01.
6) 1st time tengok burung berak terkena budak Cina yang ada kat Stesen KTM tuh. Huhuhu..kesian gila dia..
7) Balik dengan komuter yang padat dengan manusia. Sabar je la..

Ok last skali aku pening kepala..huhuhu~

2 comments:

  1. kali terakhir main bowling..thn lepas

    ReplyDelete
  2. wahh..lamenye xmain..huhu..
    sok g la main..hehehe..

    ReplyDelete


up