BILA LAPTOP BUAT HAL

by - March 11, 2011

Assalamualaikum semua..
Hari ni nak cakap pasal laptop plak. Laptop ni memang penting bagi hidup aku. Yela..kalau tak hidup laptop ni, camne nak update blog kan. Ngehehe..

~Kelihatan mata yang sangat letih di situ~

Tapi sekarang aku dah rasa fed-up gila babeng dengan laptop aku ni. Sebab laptop aku tak dapat nak run dreamweaver yang aku dah install. Dah banyak kali aku install uninstall tapi still not responding. Ada la dalam 7 kali aku install uninstall. Nampak tak kegigihan aku di situ? Ngahaha..

~Dah tau Fb aku ape sila-sila la add ye..Ngahaha~

Dah la aku punya dreamweaver tak berfungsi, MySQL aku plak tak dapat nak access. DAMN! Ni semua gara-gara Joomla! hari tu la ni. Sejak tak boleh nak access phpmyadmin, MySQL aku terus tak boleh bukak. Padahal username and password betul je. Aku dah uninstall then install semula pun result still the same. Memang macam haram..

~Twitter pun ada..boleh follow kalau mahu..^_^ ~

So sekarang ni aku tak tahu macam mana nak proceed dengan projek Mesiniaga ni. Haish..Sebab tu la aku rasa nak LI ni cepat habis supaya aku tak lagi rasa terbeban dengan memikirkan hal-hal yang macam ni. Haish..

Kesimpulannya, bila laptop buat hal, aku hanya mampu update blog, baca blog orang lain, layan Facebook n Twitter. Maybe laptop aku ni dah merajuk kot sebab aku asik sebut nak beli laptop baru je. Huhuhu.. Sekian~

You May Also Like

12 7 Comments

  1. tips nk baek kan laptop :

    hentak laptop ke daratan 7x
    ketuk2 sket 7x
    simbah air secukup rase

    nescaya, lepas tu, mesti baekk punyaaa~~~

    selamat mencuba!!!

    ReplyDelete
  2. @eza
    nape mesti 7 kali?
    tuh mcm ikut petua aku je tuh..
    ngahahaha..

    ReplyDelete
  3. Hi...

    Persistence that is..

    ReplyDelete
  4. nak laptop baru la tu..yg canggih skit, nak download ape pun ok

    ReplyDelete
  5. nape lptp buat hal tp tiba2 ade gmbor mu?

    ReplyDelete
  6. @delarocha
    betul tuh..nk yg canggih sk8..hehe..^_^

    ReplyDelete
  7. @yutaka
    ceht! laptop pun nak manje2 kan..pandai tul..hihi..

    ReplyDelete
  8. @aming
    xtau nk letak gmba mende doh..hahaha

    ReplyDelete
  9. lptop perlu disayg! semua benda bernyawa oky! x kire lah lptop or pe2 hp kew?
    contohnye motor sye! klo sye dok jge start lah nagde2 dia! dok hujung2 bulan start lah ragam! macam2..hehehe..syg tau!

    puji skit

    ReplyDelete
  10. @such a mess
    ok!sy akn syg sume bnda!hehehe..tnx!^_^

    ReplyDelete