EXAM LINUX ---> DONE!

Assalamualaikum semua..
Hari ni aku happy sikit sebab exam linux dah setel semalam..
Aku start study pukul 1am sampai 2am.
Exam start pukul 9.30am.
Study last minute memang terbaek lah wa cakap sama lu!
Memang aku ingat la apa yang aku baca pagi-pagi buta tuh kan..Heh!
Exam linux ada 50 soalan dan masa yang diberi adalah selama 1 jam 30 minit.
Lepas je aku sign in, aku terus jawab soalan yang diberi.
15 minit dah siap jawab semua soalan.
Intai-intai member lain semuanya ngadap lagi soalan-soalan.
Jadi aku pelik. Aku yang cepat sangat jawab ke or orang lain terlebih fikir nak jawab soalan-soalan tuh??
Ok..maybe aku yang terlalu excited jawab exam linux tuh kan..Ngahaha..
Kalau final exam kat UTM aku dapat jawab macam ni kan bagus..Ngahaha..
So congrats to all my friends yang lulus dengan cemerlang dalam exam ni..
Aku dan 3 orang lagi rakan mendapat markah yang sama..
Tapi kami tak meniru ok sebab susunan soalan lain-lain..Ngahaha..


By this week, aku dah kena hantar projek Knowledge Base for Mesiniaga..Huhuhu..
Harap-harap projek tu dapat la memuaskan hati semua engineer yang bakal guna sistem tu nanti..Huhuhu..
Start next week aku dah busy dengan presentation and final exam Network, PC & Desktop dan Windows 7.
Pelik kan time praktikal ada kelas, exam, presentation..Macam kat UTM plak aku rasa..Huhuhu..
But it is good for people like me who needs more knowledge in IT..^_^

6 comments:

  1. pro la sgt..hahahaha..

    ReplyDelete
  2. ajarkan saya linux please..
    saya membutuhkannya..

    hahahhaa...

    ReplyDelete
  3. hahaha..sy xpndi linux la..sy tau gitu2 je..huhuhu..kelas pn malas msk..hahaha..

    ReplyDelete
  4. sungguh byk ayat2 di atas tu ade maksud tersirat..hanye kite2 je paham mcmane ble terjadi...hahahhahaha

    ReplyDelete
  5. @insan aka dila
    agak r..mmg kte je yg phm segala yg tersurat mahupun yg tersirat..ngahaha..:D

    ReplyDelete


up