SUKA MAKANAN SEGERA??

by - March 17, 2011

Assalamualaikum semua..
Entri kali ini nak story-story pasal makanan segera pula..
Kenapa aku cakap pasal makanan segera ek? Haa..ni semua sebab selama aku menjalani latihan praktikal, makanan segera la merupakan makanan yang paling banyak aku makan! Giler! HAHA!

Kalau nak makan ayam goreng, aku prefer pergi KFC! Ok..minggu ni je dah berapa kali aku makan KFC..even tadi pun aku baru lepas makan KFC..LOL~

Kalau nak makan burger, aku prefer pergi McD! Burger McD tak ada siapa yang boleh lawan ok! Sos McD pun sangat-sangat best!

Kalau nak minum root beer, aku akan pergi A&W! Root Beer A&W memang mantap! Perghh..melelehhhh~

Kalau nak makan pizza atau spagetti, semestinya aku pergi Pizza Hut! Terbaik dari ladang lah! HAHA! Tiba-tiba tekak rasa nak makan spagetti lagi..LOL~

Haaa..ada lagi makanan segera yang lain yang best-best sebenarnya..tapi ini je la antara makanan segera yang aku biasa makan sebagai lunch sepanjang aku praktikal di Subang Jaya ni..
Tapi kalau hari-hari makan macam ni, memang boleh lingkup juga la kan..ngahaha~
Ok la..aku chow dulu..bye! ^_^

You May Also Like

10 7 Comments

  1. lau jmpe nanti kurus keding gk xtw lah~

    ReplyDelete
  2. satu buger yg jadi igauan aku, Carlz jr, yang kat Mid valley really BIG!!

    ReplyDelete
  3. adui...makanan segera mmg best tp gtu lah..hehehehe

    ReplyDelete
  4. ari ni nak gi kfc beli pocketfull

    ReplyDelete
  5. ish3,kolestral tggi sume mknn2 neh.huhu

    ReplyDelete
  6. baru je semalam melantak kat A&W.. hehe

    ReplyDelete
  7. dzai ko tak citer ke sape yang bawa ko ke tempat2 ni..promote ler skit...kami nak tau jugak sapa bdk yang baik ati tu

    ReplyDelete
  8. aku paling suka subway. sampao sekarang ketagih.

    ReplyDelete