JOM KENALI BLOGGER

Assalamualaikum semua..
Elyn terpanggil untuk join segmen Cik Reena Tan ini setelah ditag oleh Budak Comel yang bernama Oppa..:)
Thanks to Cik Reena and Oppa..:)

Ok blog ini telah dibina pada tahun 2008 iaitu semasa Elyn 1st Sem kat UTM, Skudai..
Maknanya dah 3tahun dah usia blog Elyn ini..:)

Hurm..Elyn create blog ni suka-suka je..
Kalau bosan ke..marah ke..suka ke..semua Elyn tulis dalam blog..
Blog ni ibarat diari hidup Elyn la..:)

Idola dalam dunia dunia blog tak ada rasanya..hehe..

Blogger yang ditag : Puteri Katek and Liza
Jom ramai-ramai join segmen ni! Dapat kita mengenali satu sama lain..:)

11 comments:

  1. liza nak join mcm ne ek???
    liza kurang tau la cara nak join2 segmen n contest..tlg ajar

    ReplyDelete
  2. @milly molly
    hye! salam perkenalan! :)

    ReplyDelete
  3. @dunia jijah
    huhu..copy paste je mcm yg elyn wt tuh..pastu liza tukar la ayat2 elyn tuh kpd ayat2 liza..hehe..
    jgn lpe ikut syarat yg ditetapkan oleh tuan yg anjurkan segmen tuh..hehe..

    ReplyDelete
  4. @baincardin
    salam kenal bain! :D

    ReplyDelete
  5. salam kenal yer... :)

    ReplyDelete
  6. @nizam
    salam kenal buat kamu juge! :D

    ReplyDelete
  7. Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
    Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
    (^____^)

    ReplyDelete
  8. Ini masalah saya benar-benar dipecahkan, terima kasih!

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan, nama saya zai..keh3 :D

    ReplyDelete


up