77 Game Requests

Assalamualaikum..
Kali ini nak post pasal game request kat Facebook.
Agak menyakitkan mata bila nampak banyak game request kat Fb ni.
Nah hamek nih!


Dan pandangan ku makin lega bila aku klik [x] 


Please la jangan nak sent2 game request kat aku lagi..
Semak la weh!!
Aku dah lama tak layan game2 dalam Fb ni derr..
Main game luar Fb lagi syok ok..lalala~

Ok sekarang mood nak tengok x.0.x.0 Gossip Girl lak..
Study cukup la sampai 7 page je malam ni..ngahaha~

3 comments:

  1. leh setting kat fB tu klu taknak game request tu..:D

    ReplyDelete
  2. haah..miera pun lemas tengok mende2x tu..tak lyan pon..^_^

    ReplyDelete


up