Blog Bertukar Wajah!

Assalamualaikum and hye uols! Long time no see kan?
Btw, my blog sudah pun bertukar wajah..wachaaaa!
Baru je siap niaa..Actually agak lama jugak la my blog tak ada header image..
Cause I don't know what image nak tepek kat atas tuhhh..
Plus, Im busy with other things and don't have much time to explore the coding..ngahaha~
But since aku ambil kursus 3P kat UTM ni selama sebulan, so ada la jugak masa nak ngadap blog..ngehehe~


Actually this is the first time aku guna warna purple untuk warna background blog ni..
Before this warna background hitam..So agak dalam kegelapan di situ..ngahaha~
So aku try guna warna lain plak..and coincidence warna tuh sepadan plak with picture that I attached to the header..ngahaha~

Then abruptly rasa nak tulis something kat header tuhh..
After 7 minutes fikir punya fikir..last-last tulis "My Blog is My Amigo..."
Don't know the meaning of amigo? Then ask Google Translate larh! ngahaha~

OMG! Dah pukul 5:10am rupanya..
Actually saja je tunggu azan Subuh berkumandang sebab malas nak pergi toilet time-time macam ni..
Toilet dah la ke hujung dunia..Then cuma 3 bilik je yang ada orang kat aras ni..Bilik lain semuanya kosong..
Nak pergi toilet tu kena lalu semua bilik kosong tuhh..Aigoo..Aku sanggup tak pergi toilet kul 3-4am kalau sorang-sorang sebab rasa seram je nak lalu situ..Lagi seram dari game hantu online yang aku main pukul 11pm td..

Ha! Bercakap pasal game hantu online, tunggu the next post ok!
Till then, take care! :)

3 comments:

  1. pepel ke neh?
    aku tak ase ini wane pepel. haha.

    ReplyDelete
  2. oh really??
    then warna ape ye?
    aku pun xbape nak sure warna purple ke nih..ngahaha

    ReplyDelete
  3. I think this is one of the most important information for me. And i am glad reading your article. But should remark on few general things, The website style is perfect, the articles is really nice

    ReplyDelete


up