GAME HOTEL 626

by - June 06, 2011

Hello readers!! How are you? Fine..TQ!! Hahaha..tanya jawab sendiri kan..ngehehe~
Btw, for this post, i wanna attach some photos bout game Hotel 626..
Don't know about Hotel 626? Then Google lorh! Ngahaha~

Actually this game is not quite adventure for me..Bukan nak cakap besar ke hape la but serious game tuh sometimes buat aku gelak..my expectation is hantu yang quite scary la yang muncul..but then hantu yang tak berapa nak hantu je aku tengok..huhuhu~
Kat bawah ni ada several pictures yang sempat aku snap masa main game ni..
























Actually all of these pictures aku snap dari awal sampai akhir game..but tak semua la..if nak semua, baik korang main sendiri kan..ngahaha~
Lupe nak bagitahu, game ni hanya start dari 6pm - 6am je taw..so kalau nak best, main la pukul 12am and tutup lampu sekali..ngahaha~
And make sure korang punya internet connection laju tahap gaban r sebab nak main game ni setiap stage kena loading, so kalau korang punya internet connection slow, agak penat r nak tunggu dia loading..huhuhu~
Last but not least, all the best to you guys! Yang takut-takut pun aku yakin korang boleh main game ni punya..I dare you! :)

*Credit to syatoza.com cuz dia yang buat aku main game ni bila aku nampak dia post pasal ni..hehehe~

You May Also Like

4 7 Comments

  1. bak mai kredit tuh! :PP err, tak takut ke??==" takpelah, lain org lain rasa :D

    ReplyDelete
  2. kredit tuh xboleh diambil! HAHA!
    kalau ade game hantu on9 lain, tell me okeyh! :)
    btw, skang tgh main asylum626 plak..hehehe..

    ReplyDelete