Menghina Blogger??

by - June 08, 2011

Salam 1 Malaysia!
Hot! Hot! Hot!
Tahu la sekarang musim panas kan..so cerita pun nak bikin panas gak ke??
Hari tu terbaca kat blog beautifulnara pasal si G_ambi_t tak puas hati dengan blogger.
Ada ke patut dia kata macam ni : [see the picture below]

See? Patut ke tidak dia kata macam tu kat bloggers?
Hey! Aku pun blogger gak tapi aku tak ada pun mengata kau dalam blog aku ni. But then, bila dah terbaca kau kata macam tu, blogger mana yang tak naik hangin kan! Aku rasa yang buat video camtu yang assholes kot.

Please la bro..kau sebagai seorang artis, pelakon, pengarah VC, etc..etc..etc..kena la pandai kawal emosi..berfikir secara rasional..dan bertindak professional!
Ini tak, bikin VC panas, pastu sendiri rasa panas bila dapat komen yang panas-panas. Apa ni?! Chillax la bro..Lu kan yang buat VC tu..Patut lu bangga la bila ramai yang tertarik dengan VC lu tu..especially bloggers..Kalau bukan sebab bloggers, aku rasa VC kau tu mungkin orang tak perasan kot..

Whatever it is, segala komen-komen yang diberikan untuk VC itu sila la ambil sebagai komen yang membina dan jadikan sebagai pengajaran..
Orang Melayu tak suka sebenarnya tengok orang Melayu sendiri hasilkan video macam tu..seolah-olah kita ni dah tak ada budaya sendiri sampaikan nak tiru cara Barat punya VC..
Lepas ni kalau nak buat VC lagi, sila buat dengan penuh sopan ye..
Kami bloggers akan sentiasa menyokong anda kalau anda buat video yang tidak memalukan orang Melayu..:)

Pastu dengar cerita kau dah minta maaf kat Twitter ye..


Bagus la kalau minta maaf tu ikhlas dari hati..Aku pun nak minta maaf sebab dah buat post pasal kau..[Bajet G_ambi_t baca plak blog post aku ni..ngahaha]

You May Also Like

2 7 Comments