Bila Aku Jatuh ...

by - September 18, 2011

Salam uollls..
Dah lama gila tak update blog yang berhabuk ni. Tiba-tiba hari ni rasa nak update balik.
Berbalik kepada tajuk 'Bila Aku Jatuh ...'
Rasa-rasa jatuh apa? Jatuh basikal? Jatuh motor? Jatuh hati? Atau jatuh cinta? Pon boleyyyyy.. Ngahaha~
Actually tak ada apa pun yang jatuh..
Aku bosan gila duk dalam bilik ni. Asalnya semangat nak siapkan Projek Sarjana Muda aku tapi bila dah tak dapat cari solution, aku fed up kejap.
Ok la..sampai sini je coretan mengarut aku kali ni.
Aku pun nak kurangkan kemengarutan aku untuk sem terakhir ni.
K bye peeps! ^_^

~JJTU tempat bersejarah ^_^~

You May Also Like

6 7 Comments

  1. go go go dear..jgn malas2..cayok3:-)

    ReplyDelete
  2. good luck PSM...
    bese la PSM..
    bnyk2 la g tny kat supervisor ye..

    ReplyDelete
  3. @nick
    tnx 4 ur support dear..muah2!! ^_^

    ReplyDelete
  4. @shafiq
    dapat SV baru tuk PSM 2 ni sbb PSM 1 punya SV nak fly ke German dah xlame lg..tu yg riso tu..huhuhu..
    btw thanks! ^_^

    ReplyDelete