GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!

by - November 26, 2011

Assalamualaikum and hye guys!
Hari ni rasa gloomy gila. Bangun pagi muka tak happy. Nak tengok cermin pun tak ada mood.
Why? Sebab setiap kali bangun pagi je, tengok cermin, maka akan kelihatan la segala minyak-minyak dekat muka ni. OMG..this is really embarrassing me..=_=
Final year project juga membuatkan kulit ni menjana jerawat-jerawat yang suka tumbuh berkeliaran di muka. GOSH! This is making me totally stressed! =_=
Ada juga kesan-kesan parut on my body yang sukar nak hilang. Dah try guna Bio-oil but still tak berkesan.
And balik cuti mid-sem hari tu, my bf cakap my face nampak macam makin gelap. Whattttt??? Rasa macam nak banging my head against a brick wall je time tu..=_=
I have tried so many products but still nothing happens! And I was like...

Dying inside when I see something I wish I hadn't..=(

Hari tu baca blog post Irine tentang Product Miracle Tab yang awesome tu. Melihat kepada testimoni, memang terbukti keberkesanannya dalam mengatasi masalah kecantikan / kesihatan.
For those who want to know apa itu Product Miracle Tab :

This is 1 set of MIRACLE TAB which consists of Tab EX, Tab Soap and HD Glow Essence.
Want to know more details about this product, just CLICK HERE.

Tadi bukak blog Irine, suddenly terbaca something yang..eh betul ke ni??
GIVEAWAY : Irine Nadia nak kasi PRODUCT MIRACLE TAB SECARA FREE!!!
Reallyyyyyyyy???


After 1 minute baca blog post Irine, I was like......

WOW!!! I need to join this awesome giveaway!! That giveaway..OMG..really really makes me feel like want to win it!! Yeah!!
You want to know why? Because...
Irine akan kasi product MIRACLE TAB which consists of TAB SOAP (RM70) and HD Glow Essence (RM80). Total=RM150. Wow! Wow! and Wow! Hadiah yang sangat valueable tu!
Aku nak sangat Product Miracle Tab dari Irine ni sebab aku nak pagi-pagi tengok cermin, senyum sampai ke telinga tengok muka sendiri! Yay! Kan best kalau macam tu! ^______^

Nak join giveaway dari Irine? CLICK HERE.

 I'm full of regret if I don't join this awesome giveaway. You guys also will regret it. Trust me!
Last but not least , thanks Irine Nadia! ^_^

P/S : If Product Miracle Tab ni dapat mengatasi masalah kulit muka aku ni, memang aku setia sampai mati la dengan product ni..^_^


You May Also Like

0 7 Comments