Facebook Timeline

by - December 18, 2011

Assalamualaikum and hi reader!
Hari ini nak cerita sedikit tentang Facebook Timeline atau singkatannya Fb TL.
Mark Zuckerberg sangat rajin untuk update Fb dari semasa ke semasa.
Berapa la agaknya gaji orang yang bekerja under Fb ek?
Teringin juga nak kerja under Fb company.
Hari-hari mengadap Fb je la. Haha..

Btw, some people said Fb TL ni smart and ada juga yang kata serabut.
But semuanya terpulang kepada citarasa masing-masing sebab manusia ini masing-masing punya citarasa yang berbeza kan.
Bagi aku pula, Fb TL ni nampak smart. That's why la aku buat. Hehe..
Ni Fb TL aku yang baru aku buat.

~Aku sangat suka dengan kecomelan Song Joong Ki v(^_^)v~

Facebook Timeline tidak susah untuk digunakan dan agak user friendly sebenarnya..
Tapi rasanya if dah tukar kepad Fb TL, dah tak boleh kembali kepada yang lama..
Rasanya la..tak tahu la betul ke tidak..huhu.. 
Sampai di sini sahaja coretan buat kali ini.
Terima kasih kerana sudi membaca! v(^_^)v
[bajet ada orang baca post ni] =_=

You May Also Like

2 7 Comments

  1. Hehehe awak pakai TL macem tu juge, tampilannya cantik tapi yg bisa liat cuma kawan kita yg pakai TL macam tu juge.

    Masih boleh kok balik ke TL lama, caranya nonaktifkan FB awak, dak tu buka lagi. Try it.

    ReplyDelete
  2. @anwar

    tapi sebelum saya tukar kepada TL, saya bisa saja lihat teman2 lain punya TL..so rasanya tak semestinya orang yang tukar kepada TL saja boleh lihat sesama mereka..:)

    btw thanks for the comment ya! :P

    ReplyDelete