Bila Aku Jatuh ...

Salam uollls..
Dah lama gila tak update blog yang berhabuk ni. Tiba-tiba hari ni rasa nak update balik.
Berbalik kepada tajuk 'Bila Aku Jatuh ...'
Rasa-rasa jatuh apa? Jatuh basikal? Jatuh motor? Jatuh hati? Atau jatuh cinta? Pon boleyyyyy.. Ngahaha~
Actually tak ada apa pun yang jatuh..
Aku bosan gila duk dalam bilik ni. Asalnya semangat nak siapkan Projek Sarjana Muda aku tapi bila dah tak dapat cari solution, aku fed up kejap.
Ok la..sampai sini je coretan mengarut aku kali ni.
Aku pun nak kurangkan kemengarutan aku untuk sem terakhir ni.
K bye peeps! ^_^
~JJTU tempat bersejarah ^_^~

up