Mood : HAPPY! v(^_^)v

by - April 24, 2012

Assalamualaikum and hi!
Malam ni rasa happy gila sebab..sebab..okay bak kata Siti, biarlah rahsia! Haha! LOL!


Actually tadi baru je keluar dengan cik abang sebab pergi scan Surat Jemputan Konvo untuk diemail kepada member.
Then disebabkan perut lapar, so terus pergi makan kat McD.
Tapi aku je yang makan..cik abang diet..haha..tak de maknanya dia nak diet..dia tak makan sangat sebab kul 3am kang baru dia makan dengan team dia sebab malam ni dia kerja pukul 12am..huhuhu..T_T

Yang buat aku happy bukan apa..
1) Sebab malam ni baru dapat keluar dengan dia..
2) Dia tetap nak belanja aku makan even aku dah kata nak belanja dia makan tadi..huhu
3) Dia akan hantar aku balik UTM 5hb ni..yay! Tak payah la aku balik naik bas nanti..hihihi
4) 7hb nanti dia akan join dinner dengan family aku..yuhuuu
5) 8hb dia akan datang masa konvo aku nanti..yay!
6) He will give me something special during my convocation day! ^_^

Eh macam tahu-tahu plak aku tengah update post pasal dia. Dan-dan je dia mesej. Haha! Okay malam ni boleh tidur sambil senyum! Bubbye! *LambaiLambaiTangan*

You May Also Like

5 7 Comments

  1. :) Dh dapat segulung ijazah.. :)

    ReplyDelete
  2. @Azmil Aziz
    Alhamdulillah..kalau ade rezeki, nak sambung Master plak..:)

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah.. Rezeki itu sentiasa ada.

    ReplyDelete