Goodbye PSTech Sdn Bhd

by - October 02, 2012

Assalamualaikum..
Sedih pun ada..happy pun ada..
Sedih sebab terpaksa meninggalkan company tersayang dan orang-orangnya..
Happy sebab dah dapat job offer dari MIMOS..
Apa-apa pun saya bersyukur sebab dapat dipertemukan dengan orang-orang yang sentiasa memberi semangat, sokongan, bantuan di kala kebuntuan, dan sentiasa memberi tunjuk ajar serta kerjasama dalam menyiapkan sesuatu tugas.
Syukur alhamdulillah juga bila impian untuk bekerja dengan MIMOS tercapai. 
Semuanya atas usaha yang berterusan dalam mencari pekerjaan dan keinginan untuk memajukan diri. 
Walaupun saya pernah gagal beberapa kali dalam job interview, tapi saya tidak pernah berputus asa kerana Allah benci orang yang cepat putus asa.

Even 2 minggu sahaja saya bekerja dengan PSTech, tetapi ia membawa makna, kenangan dan pengalaman yang tak mungkin saya lupakan. 
Staf-staf PSTech semuanya baik-baik. Bosnya pun baik. Bertuah rasa bila dapat bos yang baik macam tu.
InsyaAllah bos, selepas setahun saya bekerja dengan MIMOS, kalau saya rasa bosan kerja di situ, saya akan kerja dengan bos balik. Seperti yang bos katakan semalam. Hehehe.

Saya sentiasa mendoakan kejayaan PSTech. Semoga PSTech akan menjadi company terkenal di mata dunia suatu hari nanti. InsyaAllah. Aminnn.

Gambar yang disnap oleh bos semasa lepak dengan beliau di Restoran Teratai sempena hari terakhir ku bekerja di PSTech.

You May Also Like

4 7 Comments

  1. wah....bestnya menjadi rebutan eh di semua tempat.
    baru wish goodluck kt New Workplace. da nak new workplace laen plak. goodluck!

    ReplyDelete
  2. @cik bib, xde la jd rebutan pn..sy biasa2 je..huhu..
    btw, tnx 4 da wish ya! ^_^

    ReplyDelete