Nervous Untuk Hari Esok!

Assalamualaikum semua..
Hati berdebar-debar je menaip entri ni. Nak tahu kenapa? 
Ha meh sini nak cerita!
Rasanya siapa yang dah baca entri saya yang INI, dia dapat agak la kot kenapa saya berdebar malam ini. Hehehe.
Actually esok saya dah start bekerja di MIMOS!!! Hoyeah! Hoyeah! *sambil jari menari-nari di atas keyboard*
Saya mula melaporkan diri pada esok hari iaitu 15 Oktober 2012.
Saya dapat bekerja di bahagian Product Quality & Reliability Engineering (PQRE).
Saya dapat bekerja di bahagian ini kerana semasa sesi interview, saya menyatakan minat saya dalam bidang testing. So, selepas selesai interview dengan software department, saya dipanggil pula untuk interview dengan PQRE department. 
Interview dengan PQRE department adalah interview paling lama dapat saya rasakan. 
Macam-macam soalan yang mereka tanya. Tapi syukur alhamdulillah, saya dapat juga kerja di bahagian ini. 

Terima kasih Ya Allah kerana perkenankan doa hamba-Mu. Semoga aku tabah menjalani hari-hari yang mendatang dan semoga segala tugas dapat dijalankan dengan hati yang ikhlas kerana-Mu ya Allah.

6 comments:

  1. congratz ^^

    rasanya awk dpt keje mimos kt bukit jalil, kn?

    ReplyDelete
  2. gd luck dearr..:))
    best kan memulakan rutin baru..

    ReplyDelete
  3. @caliph shuriken

    Yup caliph..thanks! :)

    ReplyDelete
  4. @Farah Shamsudin

    Thanks dear..best memang best..tapi mencabar la sikit..hehe :)

    ReplyDelete


up