Kerajinan Tahap Melampau

by - November 10, 2013

Assalamualaikum and hi semua yang still online tu! Yang dah tidur tu selamat bermimpi lah ye! ^_^
Btw malam ini tak tahu kenapa elyn rajin gila nak siapkan kerja office. Padahal kerja tu tak boleh buat kat rumah pun dan kena buat kat office je sebab hanya boleh access kat dalam office je. Tapi malam ni tetiba rajin tahap melampau plak nak siapkan test case untuk satu modul. So disebabkan tak boleh buat direct through system, terpaksalah guna cara manual dulu iaitu dengan menggunakan Microsoft Excel. Wahhh..manual giteww kau. Haha! Start buat jam 12:12 am dan tamat pada jam 2:20 am. Amboi..kemain lama buat test case. Biasalah..I am not expert in creating test case yet and of course la ada selingan sepanjang buat kerja tu kan! Haha!


Kerajinan muncul disebabkan projek tu ada 10 modul. Gila banyak! zzzzz~ Syukur Alhamdulillah tadi elyn baru siapkan 1 modul yang boleh hasilkan 7 test case setakat ini. Nanti kena recheck balik sebab takut ada yang tertinggal or tersilap.

Ok sekarang kena paksa mata untuk tidur. Actually this is first time elyn tidur lewat sebab buat kerja. Selalu tu tidur lewat sebab layan movie je. zzzzz~

Till then, good night! zzzzz~ (off lappy and off lampu)

You May Also Like

0 7 Comments