Ubat Meredakan Sakit Senggugut

by - November 24, 2013

Assalamualaikum dan hai semua!
Hari ini elyn nak share macam mana kita nak redakan masalah sakit senggugut ini. Normally sebelum perempuan nak period, akan rasa sakit senggugut. Sometimes sakit senggugut itu berlarutan sehingga 2 hingga 3 hari. Ada kes yang lebih teruk, sampai habis period pun still rasa sakit senggugut. Kalau dah serius macam tu, better jumpa doktor. Huhuhu~
Oh berbalik kepada tajuk entry. Ada tak ubat yang boleh meredakan sakit senggugut? Ada yang kata makan panadol, madu, petola, minum rebusan rumput jarum emas la dan macam-macam lagi petua untuk hilangkan rasa sakit senggugut. Selama ini elyn tak pernah lagi try makan or minum ikut petua-petua yang ada. Time senggugut memang elyn tak ambil apa-apa ubat atau petua untuk hilangkan rasa sakit senggugut itu.

Tapi entah macam mana hari itu tergerak hati nak makan satu produk ini. Dari pagi sampai malam elyn dah rasa sakit senggugut yang amat sangat. Sampai rasa nak guling-guling atas katil je. Duduk tak senang. Baring pun tak senang. Huhu. For the first time elyn try makan PhytoScience Double Stemcell sebelum tidur malam itu. Seriously tak sangka effect dari makan PhytoScience Double Stemcell itu sangat-sangat cepat! Period pun keluar banyak pada hari pertama dan rasa sakit senggugut itu makin berkurangan. Selalunya kalau elyn senggugut sampai 2 3 hari baru okay dan tidur malam pun tak lena sebab menahan sakit. Tapi lepas makan PhytoScience Double Stemcell, malam itu elyn dapat tidur dengan lena sekali. Alhamdulillah kesan positif dapat dirasakan.

Mana nak dapat PhytoScience Double Stemcell ?

Ok elyn ada jual produk ini. Produk ini adalah produk terbaik setakat ini. Banyak dah testimoni orang ramai yang makan PhytoScience Double Stemcell ini. Semuanya bagi good feedback. Harganya pun berpatutan setanding dengan kesan positif yang diberikan. Syukur alhamdulillah elyn dapat ditemukan dengan produk ini.

Untuk tahu lebih lanjut tentang produk PhytoScience Double Stemcell, boleh refer to this entry : PhytoScience Double Stemcell. Dah baca dan rasa nak beli PhytoScience Double Stemcell, boleh WhatsApp/sms elyn di nombor 010-266 5956 untuk dapatkan harga istimewa. Kalau rasa macam nak buat side income dengan produk ini pun boleh WhatsApp/sms elyn juga okay. 

Terima kasih kerana membaca entry ini. ^_^

Keywords :
Ubat untuk hilangkan senggugut
Cara untuk hilangkan senggugut
Testimoni Double Stemcell
Produk PhytoScience Double Stemcell

You May Also Like

0 7 Comments