Updated Wishlist

Assalamualaikum..hai semua!

Since today is the last day for 2013, so the wishlist for 2013 has been updated as per below image.
Seems like..errr..hanya 3 daripada 7 sahaja yang tercapai..haha!
So untuk 2014, apa wishlist elyn ye? :)
|
|
|
|
|
|
|
Tadaaaaaa! Macam kanak-kanak sangat nak tadaa tadaa bagai kan! Haha!

Haa..nampak tak apa perbezaannya wishlist tahun 2013 dan 2014? Hihihi~
Belajar menjahit dah out of list ok! Memang diri ini nak sangat belajar menjahit and beading bagai..tapi elyn tak boleh nak manage time dengan baik tahun 2013 ini. Huhuhu~

Hopefully wishlist 2014 ini banyak la yang 'checkbox'nya bertanda kan. Huhuhu~
Btw, tahun 2013 banyak juga kenangan manis dalam hidup elyn. Antaranya dirisik oleh family bakal tunang. Hihihi~ 

InsyaAllah..wishing that 2014 would be another great year for me! Aminnn~

Tempahan Blog

Assalamualaikum dan hai semua!
Untuk sesiapa yang berminat nak tempah blog, boleh tempah dengan Elyn.
Elyn menawarkan satu pakej lengkap di mana anda hanya perlu menyatakan beberapa perkara sahaja, dan yang selebihnya Elyn akan buatkan. Mudah bukan! 

Cara-cara nak tempah buat blog:
 
1) WhatsApp / SMS ke 0102665956 (Elyn)
  • Nama blog anda (Contoh : xyz.blogspot.com)
  • Blog untuk apa (Contoh : business)
  • Background blog nak warna apa (Contoh : hitam)
  • Nak berapa column : 1 / 2 / 3 (Contoh : 1)
  • Sertakan gambar / logo (jika ada)
2) Harga adalah mengikut budget anda. Menarik bukan! Oleh itu, sila WhatsApp / SMS Elyn untuk ketahui harga blog anda.

3) Bayar deposit sebanyak 50% daripada harga blog (setelah dipersetujui) ke akaun Elyn. Bayaran baki lagi 50% boleh dibayar selepas blog diserahkan kepada anda. 

NOR DZAILIN DZULKAFLIE - 155015302766

Jangan risau..Elyn akan berikan layanan tip top untuk setiap pelanggan Elyn. 
Blog akan diserahkan hanya setelah anda berpuas hati dan membuat bayaran penuh.

Terima kasih! ^_^

Keyword : 
  • Tempah blog murah
  • Buat blog dengan harga murah
  • Cara buat blog paling senang

Ulangtahun ke-24

Assalamualaikum dan hai semua pembaca..
Masuknya 7 Disember 2013, maka elyn dah 24 tahun hidup kat bumi Allah ini. Terima kasih kepada family dan semua kawan yang wish kat FB, What'sApp dan Skype. Semoga Allah juga merahmati kalian. Aminnnn~
Syukur Alhamdulillah Allah masih memberi elyn peluang untuk menghirup udaraNya, menikmati keindahan alam ciptaanNya..Allahu Akbar. Birthday kali ini elyn tak sambut pun. Just pergi kenduri kahwin, then balik dari kenduri itu, terus pergi Nilai 3. Tujuan utama pergi Nilai 3 itu untuk mencari baju untuk majlis pertunangan elyn tak lama lagi. Tapi cari punya cari, tiada satu pun design yang elyn minat. Hurm. Kesian pula dekat my mom yang teman elyn cari baju. Huhuhu. 

Am I too choosy? Am I too fussy? The answer is YES! Bukan YES Year End Sale okay! Haha. Elyn memang cerewet bab-bab nak beli barang ini. Bakal tunang cakap elyn ini sangat teliti. Susah juga dapat orang yang sangat teliti ini kan? Hihihi. Tapi kita cuma nak yang terbaik untuk majlis kita. Itu sahaja. ^_^

Bila dah tak dapat nak beli baju yang diingini di Nilai 3, last-last cakap dengan my mom, beli kat butik je la. Sebab kat butik boleh custom made kan. Tapi nak beli kain pula malas. Bukan apa, cuma takut tersalah beli kain je. Huhuhu.

Tak apa la. Sekarang ini cuma ada 2 pilihan je. Samada nak beli kat butik or tempah baju kat tailor. Tapi sempat ke nak tempah baju kat tailor? Takut tak sempat siap je! Huhuhu. Pening..pening..

Doakan elyn dapat design baju yang elyn nak okay! Thank you! ^_^



up