77% Off from Photobook Malaysia

by - March 13, 2014

Assalamualaikum and hi!
Ingat tak post semalam yang aku tulis tak sabar nak balik rumah tu? Haa..post ini adalah jawapan kepada post semalam. Haha!

Hari ini aku nak share about special discount from Photobook Malaysia bagi sesiapa yang ingin memiliki Poster bersaiz A3 dengan harga yang paling murah! Kenapa aku cakap murah? Sebabnya normal price untuk 4-Piece Personalised A3 Poster Prints adalah berharga RM107 include postage. But now Photobook Malaysia bermurah hati memberi diskaun sebanyak 77% untuk 4-Piece Personalised A3 Poster Prints. Boleh pilih either nak portrait or landscape orientation.
4 keping poster yang penuh dengan gambar-gambar Majlis Pertunangan aku yang lepas. Kualiti bagus. Submit order 10/3, sampai kat rumah 12/3. Cepat gila kan? Lepas ini boleh frame dan gantung dalam bilik. Hihi!

Kalau korang tak nak terlepas peluang memiliki 4 keping poster bersaiz A3 dengan harga yang murah, korang boleh order di SINI dan klik Buy Now! Lepas dah dapat voucher code tu, download and install software yang disediakan untuk design sendiri korang punya poster. Dah siap design semua, boleh terus submit dan ikut arahan seperti yang tertera di bahagian 'HOW IT WORKS'. Cepat-cepat dapatkan voucher code sebelum deal tamat!

You May Also Like

0 7 Comments