Special Offer for Domain .COM

by - March 06, 2014

Assalamualaikum and hi!
Actually tadi tergerak hati nak tukar blogspot aku yang berhabuk ni ke domain .com. So terus la jari ini menaip URL GoDaddy di Chrome browser. Sekali tengok ada special offer plak untuk domain .com. So tunggu apa lagi? Rembat je terus! Haha.

Ce intai aku punya URL blog sekarang apa? www.dzailindzulkaflie.com kan? Yeayyy! Dah takde lagi .blogspot macam dulu. Hihi. Baru la semangat nak blogging semula. Ceh! Kononnnnn..haha.
Btw, untuk korang yang rasa nak ada domain .com dengan harga serendah RM10 setahun, boleh la usha website GoDaddy sekarang. Tak tahu la offer dia ni sampai bila. TAPI! Korang kena tahu yang special offer ini untuk first year je taw! Means RM10 tu untuk first year je. Untuk renew for the next year, korang kena bayar macam harga asal dia la. Hehe.

If korang tak nak beli domain GoDaddy sebab rasa macam mahal sangat kan, korang boleh beli domain kat Exabytes yang pada aku kira murah juga la. Tapi since dari dulu pun aku memang beli domain dengan GoDaddy, so untuk personal blog pun aku nak beli dari GoDaddy juga. Kira pembeli domain setia gitu. Haha!

So happy blogging semua! Eh?! ^_^

Keyword : Domain paling murah

You May Also Like

0 7 Comments