Destinasi Paling Best 2015


Assalamualaikum and hai!
Entri kali ini elyn nak bercakap tentang travel pulak. Siapa yang tak suka travel? Macam pelik je tak suka travel kan? Hehe. Btw, bila kita sebut pasal travel je, perkara pertama yang terlintas di kepala adalah destinasi yang ingin dituju. Setuju? Hehe.

Elyn pun suka travel tapi selalu tak tahu nak travel ke mana. Banyak sangat tempat yang menjadi destinasi pilihan. Kalau boleh rasa macam nak cuti setahun nak travel ke semua tempat! Amboi sangat kan! Haha.

Tapi..elyn ada jumpa satu quiz ni. Quiz ni boleh bantu kita untuk menentukan destinasi yang patut kita pergi bertepatan dengan citarasa kita. Wahhh gitu! Elyn dah try quiz ni and jawapan yang elyn dapat memang kena sangat dengan citarasa elyn. Korang pun try la jawab quiz ni! Where Should You Travel 2015?


0 7 Comments:

Post a Comment


up