Menambah Pendapatan dengan GFC

Assalamualaikum..syukur Alhamdulillah masih lagi dapat menghirup udara segar pada hari ini. Hari ini elyn nak cerita sedikit tentang GFC. Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai GFC, boleh la teruskan pembacaan. Kalau tak nak tahu, boleh close page ini ye.

Apa itu GFC?

GFC merupakan satu sistem yang memerlukan participant tolong menolong antara satu sama lain. Sistem ini tiada kena mengena dengan MLM, Skim Cepat Kaya, Kutu dan seumpama dengannya. Ia cuma berkonsepkan tolong-menolong antara satu sama lain.

Kelebihan GFC?

Setiap pemain akan dapat 30% daripada jumlah wang yang disimpan. Setiap hari wang akan dinaikkan 1% daripada jumlah wang yang dimasukkan. 30 hari = 30% (maximum)

Contoh situasi:

1/6/2015: Ali join GFC dengan memasukkan duit sebanyak RM1000. Ali kena klik butang Provide Help (PH).
1/6/2015: Ali kena bank in deposit 5% daripada jumlah PH. Dalam kes ini, Ali kena deposit RM50.
15/6/2015: Selepas 15 hari atau selepas GFC Admin hantar SMS dan email kepada Ali, Ali kena bank in RM950 lagi ke nombor-nombor akaun yang diberi melalui sistem dan email.
Selepas mendapat pengesahan daripada pemegang-pemegang akaun, sistem akan mengemaskini akaun GFC Ali.
30/6/2015: Ali boleh mengeluarkan duit sebanyak RM1290 dengan menekan butang Request for Help (GH).





Kenapa Ali hanya boleh keluarkan RM1290 sahaja dan bukannya RM1300? 
- Sebab RM10 itu hanya boleh dikeluarkan untuk next cashout.

Jadi sekarang Ali sudah mendapat keuntungan sebanyak RM290. Untung atau tidak? Siapa nak bagi free RM290 kan? Kira ok la tu dapat RM290 pun. Itu kalau Ali masuk RM1000. Kalau Ali masuk RM3500, Ali akan dapat keuntungan sebanyak RM1050. Banyak ke tidak? Free free je dapat sebulan RM1k. Bijak..bijak..hehe

Selamat atau tidak join GFC?

Alhamdulillah..setakat hari ini elyn join GFC tak ada apa-apa masalah pun. Ok je..memang selamat sebab setiap kali kita nak bank in duit ke akaun orang lain, kita kena screenshot resit atau transaction slip sebagai bukti yang kita dah bank in. Setiap pemain hanya diberi masa selama 48jam untuk bank in ke nombor akaun yang diberi. Kalau kita memerlukan masa sedikit atas sebab-sebab tertentu, kita boleh request to extend time and pemegang akaun tersebut perlu approve request kita.

Bagaimana untuk join GFC?

Register HERE
Referral: xylenedz atau emanelyn
Mobile number dan email kena bagi yang aktif sebab semua notification untuk pembayaran akan dihantar melalui 2 medium ini.

Sebarang persoalan berkaitan GFC boleh email elyn di xylenedz@gmail.com atau whatsapp 0102665956.

Terima kasih.

0 7 Comments:

Post a Comment


up