Produk Langsing Terbaik

by - December 22, 2015

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Korang dah try bermacam-macam produk langsing tapi masih tak berkesan? Mesti rasa stress kan? Ha..korang boleh try produk langsing yang tengah HOT sekarang ni. Kenapa aku cakap HOT? Sebab Rozita Che Wan sendiri consume produk ni. Beliau sendiri yang jadi testimoni okayyyy. Beliau hilang 30kg dalam masa 3 bulan. Haaaa..kau mampu? Eh mestilah mampu kalau kita pun consume produk yang dia consume kan. Hihihi..tapi itu semuanya bergantung kepada badan masing-masing. Ada yang hilang banyak, ada yang hilang sikit. Yang tak hilang langsung tu aku tak pernah dengar lagi. Ha dari situ kita dah nampak keberkesanan produk tu kan.

Korang boleh google lagi testimoni yang ada kalau still ragu-ragu dengan keberkesanan produk ni. Orang kata belum cuba belum tahu! Cuba dulu baru tahu!

Aku tak nak cerita panjang-panjang, meh aku perkenalkan produk yang tengah HOT tu. Jeng..jeng..jeng..



Apa khasiatnya?

1. Membakar lemak
  • Menguraikan lemak degil-lipolisis
  • Membina Otot dan menghalang penakungan lemak
2. Membentuk tubuh yang lebih ideal

  • Merangsang termogenasis dan menukarkan lemak kepada tenaga 
  • Meningkatan metabolisme tubuh badan untuk pembakaran kalori 
  • Membantu memelihara usus 
3. Membersihan toksin dalam badan

  • Menyingkiran toksin dalam badan 
  • Membantu mengurangkan kolesterol dalam badan 
  • Meningkatan sistem daya tahan tubuh 
  • Meningkatan peredaran darah 
4. Memelihara kulit

  • Menyimpan kelembapan dan memelihara kulit 
  • Mengekalkan keanjalan kulit 
  • Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus
  • Melambatkan proses penuaan 
  • Menyegar dan mencerahkan kulit 


Berapa harganya?

Retail price : RM 280 / kotak (1 kotak ada 14 sachet)

Mahal ke? Mesti korang cakap mahal kan? Tapi cuba korang fikir balik. Daripada korang menghabiskan duit beli produk yang belum tentu berkesan, baik korang laburkan duit tu untuk produk IDOLA. Betul tak?

Tapi disebabkan korang baca blog post ni sampai habis, aku bagi harga PROMOSI. Memang harga kaw2 murah aku bagi kat korang. Meh whatsapp aku cepat! 0102665956 - For serious buyer only.





Search keyword:
Produk langsing Rozita Che Wan
Produk kurus Rozita Che Wan
IDOLA Rozita Che Wan

You May Also Like

0 7 Comments