Senarai Barang untuk Masuk Rumah Baru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Bagi pasangan yang baru berkahwin terutamanya, korang mesti tengah fikir barang apa yang korang perlu beli bila masuk rumah baru kan? Jom aku nak share sikit list barang rumah dan perabot yang diperlukan untuk masuk rumah baru. Aku cuma listkan barang-barang yang aku beli sahaja. Yang tiada dalam list tu maksudnya barang-barang tu aku dapat hadiah kahwin.

Waiting List for 2015
  1. Bedroom Set
  2. Top Load Washing Machine 
  3. Television
  4. Carpet
  5. Cooking Set - Noble Chen Direct Fire Oven, Strom Color Diamond Pan Set
  6. Multi-purpose Blender
  7. High Gloss TV Cabinet
  8. Leather Sofa & Throw Pillow
  9. Tempered Glass Coffee Table
  10. Marble Dining Table
  11. Wallpaper for Refrigerator
  12. Gas Stove Cabinet

Waiting List for 2016
  1. Matress Cover
  2. Modern Shoe Cabinet
  3. Cutlery Set
  4. Power Mixer
  5. Oven
  6. Vacuum Cleaner
  7. Mop
  8. Curtain
  9. Broom Holder
  10. Kitchen Towel Holder

Nak tahu kenapa aku buat list? Sebab daripada situ kita boleh nampak apa lagi yang kurang kat rumah kita. Boleh la start menabung untuk beli barang seterusnya. ^_^

Produk Langsing Terbaik

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Korang dah try bermacam-macam produk langsing tapi masih tak berkesan? Mesti rasa stress kan? Ha..korang boleh try produk langsing yang tengah HOT sekarang ni. Kenapa aku cakap HOT? Sebab Rozita Che Wan sendiri consume produk ni. Beliau sendiri yang jadi testimoni okayyyy. Beliau hilang 30kg dalam masa 3 bulan. Haaaa..kau mampu? Eh mestilah mampu kalau kita pun consume produk yang dia consume kan. Hihihi..tapi itu semuanya bergantung kepada badan masing-masing. Ada yang hilang banyak, ada yang hilang sikit. Yang tak hilang langsung tu aku tak pernah dengar lagi. Ha dari situ kita dah nampak keberkesanan produk tu kan.

Korang boleh google lagi testimoni yang ada kalau still ragu-ragu dengan keberkesanan produk ni. Orang kata belum cuba belum tahu! Cuba dulu baru tahu!

Aku tak nak cerita panjang-panjang, meh aku perkenalkan produk yang tengah HOT tu. Jeng..jeng..jeng..


Apa khasiatnya?

1. Membakar lemak
  • Menguraikan lemak degil-lipolisis
  • Membina Otot dan menghalang penakungan lemak
2. Membentuk tubuh yang lebih ideal

  • Merangsang termogenasis dan menukarkan lemak kepada tenaga 
  • Meningkatan metabolisme tubuh badan untuk pembakaran kalori 
  • Membantu memelihara usus 
3. Membersihan toksin dalam badan

  • Menyingkiran toksin dalam badan 
  • Membantu mengurangkan kolesterol dalam badan 
  • Meningkatan sistem daya tahan tubuh 
  • Meningkatan peredaran darah 
4. Memelihara kulit

  • Menyimpan kelembapan dan memelihara kulit 
  • Mengekalkan keanjalan kulit 
  • Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus
  • Melambatkan proses penuaan 
  • Menyegar dan mencerahkan kulit 


Berapa harganya?

Retail price : RM 280 / kotak (1 kotak ada 14 sachet)

Mahal ke? Mesti korang cakap mahal kan? Tapi cuba korang fikir balik. Daripada korang menghabiskan duit beli produk yang belum tentu berkesan, baik korang laburkan duit tu untuk produk IDOLA. Betul tak?

Tapi disebabkan korang baca blog post ni sampai habis, aku bagi harga PROMOSI. Memang harga kaw2 murah aku bagi kat korang. Meh whatsapp aku cepat! 0102665956 - For serious buyer only.





Search keyword:
Produk langsing Rozita Che Wan
Produk kurus Rozita Che Wan
IDOLA Rozita Che Wan


up