Join PowerGold

Assalamualaikum. Alhamdulillah Ya Allah. Setelah hampir sebulan mencari info tentang pelbagai syarikat yang membuat jual beli emas, akhirnya pada hari ini (04/08/2016) elyn membuat keputusan untuk join PowerGold. Elyn join pakej Stokis terus. Ha..amek kau. Haha. Sebab apa elyn terus join pakej Stokis? Sebab elyn ada niat untuk menjadi seorang usahawan emas yang berjaya suatu hari nanti. InsyaAllah. Doakan elyn ye. Semoga segalanya dipermudahkan. Amin.

Sebenarnya ada banyak syarikat yang buat jual beli emas ni. Antaranya PowerGold, Public Gold, Gold Silver Resources, dan Gold Pavilion CreST. Elyn malas nak cerita apa beza keempat-empat syarikat ni sebab dah terlalu banyak blog-blog yang share perbezaan keempat-empat syarikat ni. Korang boleh Google dan baca. Cuma satu je elyn nak bagitahu, elyn join PowerGold sebab ia adalah milik Bumiputera Islam 100% di samping dapat pelbagai kelebihan bila join sebagai ahli.

Memandangkan nilai duit kita dah jatuh, so elyn terfikir untuk buat simpanan dalam bentuk emas. Sebab emas ni laku satu dunia. So tidak menjadi masalah jika suatu hari nanti duit kita tiada nilainya lagi, kita masih ada emas yang bernilai.

Jom sama-sama simpan sekurang-kurangnya 1 bulan 1 gram emas. Kalau nak beli emas untuk buat koleksi atau ada niat untuk bisnes emas, boleh WhatsApp elyn kat nombor +60102665956. Elyn boleh share segala ilmu tentang emas yang elyn tahu pada anda.

Stokis PowerGold,
Elyn
+60102665956
"Orang Berduit Belum Tentu Ada Emas, Orang Ada Emas Sudah Tentu Ada Duit."

up