#emanelynhouse Tinted Tingkap Rumah di Nilai, Negeri Sembilan

Assalamualaikum. Kalau korang tengah baca blog post ni maknanya mesti korang tengah cari tinted untuk tingkap rumah kan? Kikiki 😆 Meh aku share dengan korang tinted yang aku buat dekat rumah aku. Harga tu nak kata murah sangat tu tak la. Tapi tak la mahal sangat sebab ada je yang dapat harga lagi mahal dari aku dapat. Kalau nak murah sangat sila D.I.Y ye. Confirm murah gila. Haha!

Tinted ni ada pelbagai jenis dan warna. Ada warna hijau, biru, silver, dan macam-macam warna lagi. Jangan tanya aku tinted yang aku buat ni berapa layer sebab aku dah lupa 2 layer ke 3 layer. Haha! Untuk yang letak kat bilik air, Kontraktor ni bagi free je. So boleh pilih nak yang plain atau yang bercorak. Tapi disebabkan aku tak suka jenis bercorak, so aku pilih yang sama jenis dan warna tinted macam tingkap aku yang lain. Warranty 5 tahun taw! Haaa..tu yang best. Hihi.

Jom lihat hasil kerja beliau di bawah.
Tinted installation in progress in master bedroom
Tinted installation in progress at dining hall
Tinted has been installed in bedroom 1
Senarai harga:
  1. 3 panel sliding door
  2. 4 panel casement windows + 2 stationary windows at master bedroom
  3. 4 panel casement windows at bedroom 1
  4. 3 panel sliding windows at bedroom 2
  5. 3 panel casement windows + 2 panel casement windows at kitchen
  6. 1 awning windows at bathroom 1 and bathroom 2
Total = RM900

Kalau korang berminat untuk ambil Kontraktor ni untuk pasang tinted kat rumah korang, boleh try contact beliau di nombor berikut :
0192381577 (Ben)

0 7 Comments:

Post a Comment


up