Anggun Bergaya di Pagi Raya

Assalamualaikum/Hi kepada awak yang sedang membaca tu! Hehe. Mesti semua sekarang dah tercari-cari baju nak pakai masa raya nanti kan? Yela..Aidilfitri bakal tiba tak sampai 2 minggu je lagi. Confirm la ada di antara korang ni yang dah beli pun baju raya kan. Silap silap before Ramadhan lagi dah beli baju raya. Kahkah! Apa warna tema korang tahun ni? Mai la share sikit dengan elyn. Hehe. Oh ya! Sebelum elyn terlupa, kepada semua blogger, jom la join Lazada Ramadhan Raya 2017 Blogger Contest ni. Mana la tahu kalau ada rezeki boleh menang Lazada Shopping Voucher taw!

Ok berbalik kepada entry. Macam tahun lepas elyn & suami pakai baju raya warna turquoise & peach. So tahun ni kita pakai color lain la pulak kan. Fikir punya fikir akhirnya timbul la idea nak jadikan warna black & fuchsia sebagai warna tema baju raya 2017 kami. Haaa..kalau tak tahu warna fuchsia tu macam mana, nanti kat bawah elyn tunjuk ye.

Biasanya kalau masa raya elyn selalu pakai baju kurung je. Tapi untuk tahun ni rasanya perlu kelainan sikit la. Elyn plan nak pakai maxi dress bersama shawl bercorakwedge and simple handbag. Tapi kalau kita keluar pergi shopping nak cari baju raya, shawl, kasut, dan handbag ikut warna dan design yang kita nak, belum tentu lagi kita jumpa kat butik tu. Kalau dah ada design yang berkenan, saiz pulak takde! Selalu jadi macam tu. Memang sedih gila rasa sampai fed up dah nak jalan cari baju raya. Huhu. So tahun ni tak perlu dah nak rasa semua tu. Tak perlu nak bersesak dengan orang ramai, buang masa, tenaga, minyak dan tol. Cara paling mudah, cepat dan selamat adalah beli secara online di LAZADA! Yang paling penting JIMAT!

Klik, klik, klik haaaa dah jumpa semua yang elyn berkenan untuk OOTD masa raya nanti. Memang kena betul dengan warna tema yang elyn pilih. Perfecto! Mai tengok baju raya, tudung raya, kasut raya, dan handbag raya yang elyn berkenan sangat kat Lazada ni. Hihi.

Haaa..cantik kan semua barang-barang kat Lazada ni. Murah murah pulak tu. Huhu. Korang boleh dapatkan Raya Fashion korang kat Riang Ria Raya Fashion. Diskaun sehingga 80% taw! Kat situ senang la korang nak filter Brand apa yang korang suka dan berapa maximum budget yang korang peruntukkan untuk shopping raya ni. So takde la masalah overspend. Hihi.

Btw, sekarang ni tengah berlangsung SALE Marhaban Ya Ramadhan dan Riang Ria Raya di Lazada dari 19 Mei hingga 30 Jun. Diskaun sehingga 90% wehhhh! Jom usha cepat! Banyak gila barang yang best best tengah on sale! Rugi tak grab cepat! Lambat grab, habis! Korang boleh KLIK SINI untuk tengok apa yang tengah ON SALE sekarang ni.

Selamat bershopping semua!!!

0 7 Comments:

Post a Comment


up