Senarai Pemenang Lazada Ramadhan Raya 2017 Blogger Contest

Tengah-tengah mengadap laptop kat ofis ni, tiba-tiba....eh eh! Ada email masuk la! Baru baca subject email je pun dah excited! Hahahaha! Gila tak excited..dapat RM100 Lazada Voucher okay! Untuk aku yang shopaholic ni teramatlah suka bila dapat voucher free macam tu. Hihi.. Alhamdulillah..Alhamdulillah..Allah murahkan rezeki aku di bulan Syawal ni. Tahniah juga buat blogger-blogger lain yang menang contest ni. Thank you so much Lazada! Harap ada lagi contest dari Lazada macam ni. Hehe.
THANK YOU LAZADA

2 comments:

  1. tahniah tahniah menang.. rezeki ^^
    btw CT da follow blog ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..thank you siti! Kita pun dah follow blog awak..hehe

      Delete


up